Vi är glada att introducera Lafayette och Devid som de nya Strength & Conditioning-coacherna för det svenska MMA-landslaget!

Lafayette, en erfaren tränare och kampsportare med över 20 års erfarenhet, arbetar för närvarande som tränare och instruktör inom Sveriges riksdag och andra myndigheter. Lafayettes breda kompetens innefattar kunskaper inom olika discipliner som muay thai, kickboxning, nogi, samt andra idrotter som fotboll. Han har jobbat en del med funktionell träning och är även idrottsmassör. Med kurser inom styrka & kondition för kampsportare samt olika utbildningskvalifikationer inom idrott och hälsa är Lafayette dedikerad till att maximera våra idrottares potential både på och utanför mattan.

Devid har över 6 års erfarenhet som personlig tränare, Europe Active-certifiering och specialiserad styrketräning inom funktionell träning och skadeförebyggande. Hans fokus på rörlighet, flexibilitetsträning och näringslära, tillsammans med hans expertis inom massageterapi, tillför en ny dimension till våra idrottares träningsregim. Devids engagemang för holistisk utveckling säkerställer att våra idrottare är redo för topprestationer och tävling utan skador.

 

När vi inleder denna resa med Lafayette och Devid vid rodret, förbereder vi oss inte bara för mästerskap; vi investerar i långsiktig fysisk utveckling och välmående för varje idrottare i det svenska MMA-landslaget.