Preliminärt matchkort klart för Frontier MMA Open 17

Det preliminära matchkortet för matcher i MMA-Klass A (fd Amatör-MMA) till Frontier MMA Open 17 är klart (se länk).

Det finns tävlande som ännu inte har match (återfinns i matchkortet). Det finns ett antal matchplatser att att fyllas i olika klasser . Det är nu möjligt att ”efteranmäla” sig till tävlingen fram till och med måndag 23.59 då det även är deadline för MMA-Klass B (du kan anmäla dig oberoende av viktklass). De anmälningar som kommer in och som är möjliga att matcha mot de lediga platserna kommer prioriteras i den ordning vi får anmälningarna. Ju snabbare anmälan desto större chans till match med andra ord.

Det finns även de som är anmälda som inte återfinns i matchkortet. Det beror på att de antingen gjort en ofullständig ansökan eller en ansökan från en klubb som är blockerad för att inte uppfyllt domarkravet i ligan.

OBS! Du som har blivit matchad och behöver avanmäla så krävs läkarintyg på avanmälan.

I länken nedan återfinns matchkortet i slutet på sidan. Vi vill även be användarna att ladda upp en profilbild så blir matchkortet lite mer levande

Länk (har du besökt sidan tidigare kan du behöva ladda om den)

Frontier MMA Open 17

Facebooktwittergoogle_plusmail

Svara