SMMAF tecknar historiskt sponsoravtal med RIZK

Svenska MMA Förbundet tecknar historiskt sponsoravtal med RIZK.com, ett av Skandinaviens ledande igaming varumärken. Det är ett omfattande samarbete som i slutändan kommer gynna många nuvarande och framtida utövare. SMMAF har under 2018 gjort en satsning för att identifiera lämpliga sponsorer för att kunna fortsätta och öka våra satsningar för bland annat världens bästa landslag, våra projekt inom jämlikhet och integration, Svenska MMA ligan och utveckla våra funktionärer.

Svenska MMA Förbundet och RIZK.com kommer synas mycket tillsammans i allt från sociala medier till på plats under MMA-ligan tävlingar under 2018. För att ytterligare höja profilen och effekten av detta samarbete har vi anlitat fyra framgångsrika och starkt lysande profiler inom svensk kampsport. Att SMMAF fått chansen att ingå i ett sådant spännande upplägg är ett helt nytt grepp och ny mark vilket är väldigt lovande för framtiden.

Utöver Svenska MMA-landslaget, kan vi med stolthet presentera följande RIZK ambassadörer:

Cornelia Holm. Efter att ha dominerat och erövrat alla amatörtitlar möjliga gjorde Cornelia sin proffsdebut för engelska Cage Warriors i oktober och går nästa match på hemmaplan 28/4.

Tobias Harila. Tobias har länge varit en lysande stjärna på amatörscenen och har en av världens bästa knockoutstatistik. Nu närmar sig en proffsdebut som kommer följas av många, med antingen rädsla eller intresse.

Serdar Altas. Serdar har dominerat sin viktklass som amatör och likt Cornelia erövrat dem titlar man kan komma åt. 19:e maj tar han klivet och gör sin proffsdebut för Superior Challenge när dem firar jubileum på Cirkus.

Mikaela Laurén. Ett fullblodsproffs med boxnings-världstitlar i bagaget ansluter till denna redan imponerande grupp av atleter. Mikaela som åter ska tävla om en världstitel 21:a april i Sundsvall när IBO-titeln står på spel.

Det är så att man får nypa sig i armen, så häftigt att SMMAF sätter ihop ett sånt här samarbete med ett varumärke som Rizk.com och atleter som dem här!”, kommenterar SMMAFs CFO och Sponsoransvarige Dick Klingemo.

Detta ligger i linje med SMMAFs strategi och bör ses som steg ett med flera redan i görningen. Vår sport, våra atleter och funktionärer samt våra värdegrunder Jämlikhet och Integration förtjänar ännu mer satsningar och exponering.

För frågor om samarbetet ber vi er kontakta Zandra Petersson – PR Ansvarig SMMAF, pr@smmaf.se

Facebooktwittergoogle_plusmail

Svara